Programma 2021

Het was een spannend seizoen, maar gelukkig hebben we binnen de geldende coronamaatregelen 2 mooie voorstellingen kunnen geven. Bekijk hier de terugblik.

Komende winter gaan we aan de slag met het seizoen 2022.

 

 

Gery Groot Zwaaftink (eigen foto)

Zondag 12 september 2021 (NIEUWE DATUM; 22 augustus is vanwege slechte weervoorspelling geannuleerd): troubadour Gery Groot Zwaaftink

Deze troubadour en verhalenverteller uit de Achterhoek treedt al 25 jaar op met een gevarieerd programma van verhalen en muziek. Zowel volwassenen als kinderen worden meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades. Maak alvast met Gery Groot Zwaaftink kennis.

In de theaterkuil zal hij een van zijn mooiste verhalen vertellen over een jongen die echt voor het geluk geboren is. Ondanks alle inspanningen van een gemene koning weet hij – door zijn geluk – alle tegenslagen te overwinnen en trouwt hij uiteindelijk met de dochter van deze koning. Een voorstelling voor iedereen boven de 6 jaar.

De aanvangstijden voor deze voorstellingen zijn 14.00 en 15.30 uur.

 

Zondag 5 september: Wagenspel Mina Koes

Omdat de voorstelling Mina Koes ook dit jaar niet door kan gaan, speelt een deel van de cast het speciaal hiervoor door Jan Veenstra geschreven wagenspel ‘De wraak van Mina Koes’. Een vrolijk spel met een heel ander verhaal dan de grote voorstelling die naar 2022 is verplaatst. Lees er ook over op de website minakoes.nl.

Wagenspel - aankondiging (foto Henk Sieders)

De aanvangstijden voor deze voorstellingen zijn 15.00 en 16.30 uur. In deze voorstellingen zijn de corona- maatregelen van kracht, m.a.w. een vaccinatiebewijs met QR-code of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur is verplicht. Ook registreren we uw naam en telefoonnummer.