Programma 2019

 

Voor het seizoen 2019 hebben we 4 mooie voorstellingen voor u in petto. Van toneel, muziek tot theateracts, voor jong tot oud.

Zondag 23 juni 2019: toneelvereniging Crescendo

Toneelvereniging Crescendo uit Gieterveen speelt de eenakter ‘Hartzeer bij de Hartliefs’, waarmee ze maart jl. het eenakterfestival Kört & Goed van het Huus van de Taol wonnen.

toneelvereniging Crescendo

Zondag 14 juli 2019: Betty Linthorst & Frank Boerrigter

Betty Linthorst en Frank Boerrigter zijn collega’s uit Drogteropslagen, maar maken ook samen muziek. Als duo Zeg! (Zang En Gitaar) spelen ze luisterliedjes, liedjes die iets te zeggen hebben.

Betty Linthorst & Frank Boerrigter

Zondag 1 september 2019: klezmergroep Klets

Klezemer-muziekgroep Klets uit Zuidwolde was vaker bij ons te gast. Dit keer is het een afscheidsconcert van zanger Jan Nikkels. De groep speelt toppertjes van de afgelopen jaren met natuurlijk veel zang van Jan. Jan Veenstra werkt ook mee.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Zondag 15 september 2019: kindertheater Hinke Hoeksma

Fries-Groningse theatermaker Hinke Hoeksma maakt tot de verbeelding sprekende jeugdtheatervoorstellingen voor kleine en grote kinderen. Ze speelt bij ons ‘Prins Zes’ over prinses Dante die liever haar eigen gang gaat dan dat ze trouwt met een van de prinsen die om haar hand vragen op haar 18e verjaardag. Bewaarder Hugo helpt haar met een vluchtplan, totdat ze hoort dat er eerder een prins is weggelopen uit het kasteel en wil ontdekken wie deze mysterieuze prins is.
Het sprookje is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar zal ook volwassenen aanspreken.

Prins Zes foto 1 (c) Alfred Meester - bew

 

De aanvangstijden voor alle voorstellingen zijn 14.00 en 15.30 uur. Op 1 september is er één optreden om 14.00 uur dat met een pauze tot ongeveer 16.00 uur duurt.