Programma 2018

 

Voor het seizoen 2018 hadden we vier mooie voorstellingen voor u in petto. Van muziek tot theateracts, voor jong tot oud. Hoe het uitpakte, ziet u hier.

Zaterdagavond 23 juni: popkoor Just Fun & rockband Dirty Dog

Een mooie combinatie van pop en akoestische rock door 2 lokale artiesten. Popkoor Just Fun uit Zuidwolde bestaat al weer zo’n 16 jaar en heeft zo’n 60 leden die wekelijks met veel ‘fun’ repeteren en zo’n 6 keer per jaar optreden.

Popkoor Just Fun verkl

De band Dirty Dog is zien en horen op vele lokale en regionale evenementen en festivals. Ze spelen in de Theaterkuil uit hun repertoire van akoestische covernummers van de jaren ’70 tot nu.

Dirty Dog

Met ieder een eigen repertoire en bovendien een een aantal gezamenlijke nummers wordt het een heerlijke muziekavond.

Zondag 8 juli 2018: Martin Korthuis & Eddo Pol

Martin Korthuis en Eddo Pol uit Groningen vormen sinds begin 2016 een muzikaal duo. Beiden hebben eerder hun sporen verdiend in de muziek. Ze zingen hun liedjes in de Groninger taal, de muziek is toegankelijk en universeel. In mei 2017 brachten ze hun eerste CD uit met de naam NIJ.

Martin Korthuis en Eddo Pol

Zondag 26 augustus 2018: ADH2

Henk Arnoldus en Leo Smetsers vormen ADH2 en brengen Magic Cabaret. In hun voorstelling ”Kort door de bocht” wisselen illusies,  mindreading , muzikale acts, hilarische grappen elkaar in een vlot tempo af.

Henk Arnoldus en Leo Smetsers ADH2 verkl

Zondag 16 september 2018: kindervoorstelling Theater Pret

Op een dag ligt er bij Geeske op de boerderij zomaar een blauw konijn tussen de zwarte, witte en bruine konijntjes. Geeske schrikt zich een hoedje en belt Dokter van Dieren, de dierenarts. Nadat deze heeft vastgesteld dat het konijn op zijn blauwe kleur na een volledig normaal konijn is, vallen Geeske en het blauwe konijn in een diepe slaap.
Ze dromen van circustenten, festivals en blije gezichten. Als ze wakker worden, kijken ze elkaar aan en Geeske roept: LIEF BLAUW KONIJN, wij, jij en ik samen wij worden circusartiesten.
Interactieve kindervoorstelling,  geschreven en gespeeld door Theater Pret.

Theater Pret

 

De aanvangstijden voor alle voorstellingen zijn 14.00 en 15.30 uur.
De avondvoorstelling op 23 juni is van 20.30 – 23.00 uur.