Programma 2018

In de zomer van 2017 hadden we drie mooie zondagmiddagvoorstellingen voor u in petto (zie verder op deze pagina). En daarnaast een hele zondag vol theaterspektakel met het Falieberg Festival!

Aan het programma 2018 wordt gewerkt. Zodra de data en optredens rond zijn, vertellen we u er alles over. De eerste voorstelling is op een avond: 23 juni. Noteer deze vast. Het wordt een mooi gecombineerd optreden van plaatselijke artiesten.

Zondag 18 juni 2017: cabaratière Hiske Schipper

Jong, vrouw en toch grappig? Ja, het kan! Hiske Schipper won in 2011 de jury- enHiske Schipper 18 juni 2017 Theaterkuil Falieberg Zuidwolde publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Naast cabaretière is ze ook docent Nederlands. Omdat dat niet altijd meevalt, is de inspiratie voor haar cabaretliedjes al snel gevonden. Over dode muizen, het diepgewortelde verlangen om je naam in de sneeuw te plassen, het einde van de wereld, de Palestijnen en veel meer blijgeestige thema’s.

Zondag 9 juli 2017: Falieberg FestivalCultuurexplosie De Wolden

Het Faliebergbos is het unieke decor van een dag vol theater. In het kader van de Cultuurexplosie De Wolden organiseren we dit jaar voor het eerst een festival met vele optredens, van cabaret tot muziek, van toneel tot goochelen, een programma vol vermakelijke acts voor jong tot oud.

Lees op deze pagina alles over het Falieberg Festival.

Zondag 20 augustus 2017: Groninger zanger Harry Niehof

Harry Niehof zingt in het Groninger dialect en kan putten uit een repertoire van Harry Niehof 20 augustus in de Theaterkuilbijna honderd liedjes, waardoor elk concert weer anders is. Hij begeleidt zichzelf op gitaar, op zijn kenmerkende percussieve fingerpicking stijl.

Harry kijkt uit naar zijn soloconcert in de Theaterkuil. ”Ik heb er zin in, de locatie is erg inspirerend!”

Zondag 10 september 2017: poppentheater van Magda van VeenMagda van Veen 10 september 2017 Theaterkuil Falieberg

Magda van Veen speelt de voorstelling ‘Nieuw speelgoed’, voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar met liedjes en rijmpjes waaraan ieder kind kan meedoen.

De prinses is morgen jarig en mag nieuw speelgoed uitzoeken. Wat is er nou leuker dan het nieuwe speeltje van een echte prinses te worden? Helaas heeft ieder stuk speelgoed een probleem.
Als de winkel ’s nachts gesloten is, komt alles tot leven… en lost aap gelukkig alle problemen op. Maar dan is er nog steeds de vraag: Wat zal de prinses gaan kiezen?
Kom kijken en laat je verrassen door haar keuze!

De aanvangstijden voor alle voorstellingen zijn 14.00 en 15.30 uur.
Het Falieberg Festival is van 11.00 – 17.00 uur.