Falieberg Festival

Op zondag 7 juli 2024 wordt Faliebergbos in Zuidwolde het unieke decor van een dag vol theater.
We organiseren in dit Culturele Jaar, samen met het Tonckens Dierenpark een festival met vele optredens, van cabaret tot muziek, van theater tot jongleur, een programma vol vermakelijke acts voor jong en oud.

Ook zijn er leuke workshops te volgen, op het gebied van natuur en kunst.

Het Falieberg Festival is voor jong en oud, voor Zuidwoldigers, maar uiteraard ook voor theater- en  muziekliefhebbers uit de omgeving en van verder weg.

falieberg_socialmedia_savethedate

Benieuwd hoe het kan uitpakken? Bekijk hier de foto’s van het geslaagde eerste Falieberg Festival in 2017. Mathijs Willem Staal maakte er ook een leuke filmimpressie van.

De hele dag optredens

De optredens vinden plaats tussen de bomen van het Faliebergbos. Op 3 verschillende plekken vinden tussen 11.00 en 17.00 uur doorlopend voorstellingen plaats.

Tussendoor is er volop gelegenheid om te genieten van de groene omgeving, een drankje en een hapje, en natuurlijk de gemoedelijke sfeer die we kennen van onze jaarlijkse theaterkuilvoorstellingen.

Artiesten

We werken nog aan het programma met een variatie aan muziek, cabaret, theater en andere acts. Zodra het rond is, lees je het allemaal hier.

Gratis

De toegang voor het evenement is vrij. Een vrijwillige bijdrage stellen we erg op prijs.
Bedrijven die een financieel steentje willen bijdragen, zijn natuurlijk ook van harte welkom. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een e-mail via info@theaterkuilfalieberg.nl.

Vrijwilligers

Voor de organisatie van het festival zijn vrijwilligers nodig. Wie zin heeft om mee te werken aan een leuke en goed georganiseerde festivaldag, kan zich aanmelden via info@theaterkuilfalieberg.nl.