Theaterkuil De Falieberg

Middenin de natuur genieten van muziek, cabaret, kindertoneel en
andere culturele acts? Dat kan elke zomer in Theaterkuil De Falieberg in Zuidwolde. Deze bijzondere plek is sinds 2004 het podium voor een gevarieerd aanbod van kleinschalige voorstellingen georganiseerd door Stichting Theaterkuil De Falieberg.

 

solozanggitaar800wi

Het kleine openluchttheater ligt aan de voet van de 11 meter hoge heuvel midden in het Faliebergbos. Het publiek zit op dikke boomstammen op de helling van de heuvel.

Veel ondernemers in Zuidwolde dragen de Theaterkuil een warm hart toe en sponsoren de voorstellingen. Theaterkuil De Falieberg is het goedkoopste openluchttheater van Nederland. We heffen geen entree, maar een vrijwillige bijdrage stellen we op prijs.

VOORSTELLINGEN IN 2021

We hebben dit jaar nog 2 voorstellingen in petto. Een en ander onder voorbehoud dat het mogelijk blijft met de dan geldende coronamaatregelen:

5 september wordt het Wagenspel van Mina Koes opgevoerd. In deze voorstellingen zijn de coronamaatregelen van kracht, m.a.w. een vaccinatiebewijs met QR-code of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur is verplicht. Ook registreren we uw naam en telefoonnummer.

12 september (in plaats van 22 augustus) komt troubadour Gery Groot Zwaaftink naar de kuil.

Lees er meer over op deze website. En volg het op onze Facebookpagina.